Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Un bătrân de 81…

FOTO Un bătrân de 81 de din raionul Cahul s-a pierdut. Poliția și rudele solicită ajutorul oamenilor: „Suntem disperați, au trecut 2 zile fără nici un rezultat, nu l-am găsit încă pe tata”

Inspectoratul de Poliție Cahul solicită sprijin din partea cetățenilor pentru stabilirea locului aflării unui bărbat în vârsta de 81 de ani, locuitor al satului Slobozia Mare, raionul Cahul. Bătrânul a plecat de acasă în noaptea de 8 septembrie, deplasându-se într-o direcție necunoscută. El prezintă pierderi de memorie, precizează poliția.

Semnalmente: corpolență medie, păr cărunt și ochi căprui. În ziua dispariției era îmbrăcat în cămașă de culoare deschisă şi pantaloni scurți. În cazul în care cunoașteți locul aflării acestuia, rugăm să vă adresați la orice sector de poliție pentru a oferi informația sau să ne contactați la numerele de telefon: 079072731, 0299 2-24-90”, informează Inspectoratul General de Poliție.

Și rudele bărbatului au lansat un apel pe rețele de socializare, solicitând ajutor la găsirea lui.

Suntem disperați, au trecut 2 zile fără nici un rezultat, nu l-am găsit încă pe tata. Ultima dată a cerut la 3 dimineața ajutor în localitatea Brînza (raionul Cahul, n.r.), nu departe de pichet. A spus că s-a rătăcit și că este din Slobozia Mare. Din păcate doar i-a fost indicată o străduță spre strada principală care nu este iluminată. Nici nu știm unde să-l căutăm. Ne-ar fi de mare ajutor un câine care ar lua urma sau o dronă. Vegetația este mare și este imposibil de căutat fizic. Dacă sunt doritori de a ne ajuta vă rugăm să vă alăturați. Ne puteți contacta la nr. de telefon: 078796375, 079216758. Mulțumim”, a scris pe Facebook Viorica Paladi.