Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Premieră pentru R. Moldova.…

FOTO Premieră pentru R. Moldova. O companie din Grecia începe operarea curselor directe regulate Atena – Chișinău – Atena

Sursa foto: Aeroportul Internațional Chișinău/ Facebook

Una dintre cele mai mari companii aeriene din Grecia, Aegean Airlines, începe de vineri, 3 noiembrie, operarea curselor directe regulate Atena – Chișinău – Atena, cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri, informează printr-un comunicat Aeroportul Internațional Chișinău (AIC).

Printre cei care au fost prezenți lansarea cursei inaugurale se numără ambasadorul R. Moldova în Grecia, Andrei Popov, directorul regional Panagiotis Anastasopoulos, și administratorul interimar a Aeroportului Chișinău, Constantin Vozian.

„Prin urmare, începând de astăzi, cetățenii noștri vor putea călători mai ușor spre Grecia, iar moldovenii stabiliți în Republica Elenă vor putea călători mai des acasă să își revadă familiile (…)”, se spune în comunicatul AIC.

Sursa foto: Aeroportul Internațional Chișinău/ Facebook

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia. Aceasta operează zboruri din/către 117 aeroporturi din 46 țări, formând conexiuni comode și prin alte puncte intermediare, se mai spune în comunicatul Aeroportului.