Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Accident rutier pe viaduct.…

FOTO Accident rutier pe viaduct. Un copil de trei ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Sursa foto: Natalia Stati

Un accident rutier s-a produs joi dimineață, 4 mai, în capitală. Patru mașini s-au ciocnit pe bulevardul Dacia. În urma impactului, un copil de trei ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fără a fi transportat la spital. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Natalia Stati, șefa serviciului de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în accident au fost implicate patru unități de transport: un Renault, Lexus, Peugeot și un Range Rover.

„Pe data de 4 mai 2023, la ora 08:52, la Direcția de Poliție a municipiului Chișinău a parvenit informația 112, precum că pe strada Dacia (viaduct) s-a produs un accident rutier (…). La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că au fost implicate patru unități de transport (…). În urma impactului, de îngrijiri medicale la locul accidentului a avut nevoie o copilă de trei ani, fără a fi transportată la spital”, a declarat Natalia Stati.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele.

Sursa foto: Natalia Stati