Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Reprezentanții Judecătoriei Chișinău, sediul…

DOC Reprezentanții Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, anunță că s-a prelungit regimul special de lucru în cadrul instituției

Foto: TV8

Reprezentanții Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, anunță că regimul special de lucru în cadrul instituției a fost prelungit, în scopul prevenirii răspândirii iminente a infecțiilor respiratorii cauzate de virusul COVID-19. Astfel, Judecătoria va activa în regim special până la 5 aprilie inclusiv.

O Hotărâre în acest sens a fost emisă miercuri, 31 martie, de către conducerea Judecătoriei Chișinău, sediul Centru.

Astfel, se mențin măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19 stabilite prin dispoziția din 15 martie 2021.

„Prezenta dispoziție se aduce la cunoștința tuturor angajaților instanței, se afișează pe panourile informative din sediile instanței și se publică pe pagina web a Judecătoriei Chișinău. Executarea prezentei dispoziții se pune în sarcina vicepreședinților și șefilor adjuncți ai Secretariatului Judecătoriei Chișinău. Controlul executării dispoziției revine președintelui și șefului interimar al Secretariatului Judecătoriei Chișinău”, se arată în document.

Pe 6 martie 2021, reprezentanții Judecătoriei Chișinău anunțau că instituția va activa în regim special, până la 15 martie, în scopul prevenirii răspândirii iminente a infecțiilor respiratorii cauzate de virusul COVID-19.

Alte 1 871 de persoane au fost confirmate miercuri, 31 martie, cu COVID-19, în R. Moldova, după efectuarea a 6 841 de teste, dintre care 1 759 teste rapide antigen. În total, de la începutul pandemiei, în R. Moldova au murit 4 960 de persoane din cauza COVID-19.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 230 241.

R. Moldova este pe locul 21 printre țările din Europa, privind incidența COVID-19 la 1 mln. de persoane și pe locul 14 în ce privește mortalitatea din cauza COVID-19, la 1 mln. de oameni.