Principală  —  Ştiri  —  Social   —   DOC/ Ceremoniile de orice tip,…

DOC Ceremoniile de orice tip, indiferent de numărul participanților, interzise. Deciziile adoptate de CNSP

Organizarea și desfășurarea ceremoniile în orice instituție, indiferent de numărul participanților sau statului acestora, pe perioada stării de urgență în sănătate publică, sunt interzise. O Hotărâre în acest sens a fost aprobată joi, 18 iunie, de către Comisia Națională de Sănătate Publică.

„Se interzice organizarea ceremoniilor în orice instituție, indiferent de statut public sau privat, pentru perioada de urgență în sănătatea publică, cu posibilitatea de prelungire a interdicției menționate, în funcție de evoluția situației epidemiologice a infecției cu Covid-19 la nivel național”, se menționează în Hotărâre.

Tot aici, CNSP a decis relansarea serviciilor de coafură, reluarea competițiilor de fotbal la Cupa Moldovei și reluarea antrenamentelor desfășurate în aer liber, pentru sportivii legitimați de către Federația de canotaj, Federația de Tir cu Arcul, Federația de Turism Sportiv, Federația de Alpinism și Escală, Federația de Ciclism, Federația de Orientare Sportivă, Federația de Radiosport, Federația Națională de Tir Sportiv Aplicat, Federația de Baseball și Softball din Republica Moldova, cu respectarea strictă a măsurilor de control și prevenire a infecției cu Covid-19.

Hotărârea integrală: