Principală  —  IMPORTANTE   —   Detalii despre mașina agricultorului, din…

Detalii despre mașina agricultorului, din primele rânduri la protestele din Chișinău, incendiată noaptea trecută

Colaj: ZdG

Un automobil de model BMW X-3 a ars în proporție de 90%, iar o unitate de transport de model VW LT, parcată lângă acesta, a fost deteriorat parțial de flăcări. Automobilul a fost incendiat noaptea trecută, în jurul orei 04:50, în orașul Căușeni.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Căușeni, Olesea Gherman, a spus pentru ZdG că în jurul orei 04:50 Serviciul de gardă al Secției coordonare operațională a IP Căușeni a fost alertat despre incendierea unui automobil, în preajma autogării din oraș.

„În cadrul examinării cazului, a fost stabilit că automobilul incendiat este de model BMW X-3 și aparține unui bărbat de 28 ani, domiciliat în orașul Căușeni. Automobilul a fost parcat la 18 decembrie, în jurul orei 00:20 pe terenul adiacent domiciliului”, ne-a spus Olesea Gherman.

Deocamdată, poliția nu a stabilit cauza directă a incendiului.

Ofițera de presă spune că victima și rudele apropiate acesteia au comunicat poliției că nu au dușmani care ar fi putut incendia automobilul.

„În urma incendiului, automobilul BMW X-3 a ars în proporție de 90%. La fel, un microbuz de model VW LT, care aparține altui cetățean domiciliat în orașul Căușeni, a fost deteriorat parțial de flăcări”, a mai spus Olesea Gherman pentru ZdG.

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco, spune că automobilul îi aparține lui Mihail Bobicov, antreprenor în agricultură din Căușeni, acesta fiind una dintre persoanele aflate în primele rânduri la protestul agricultorilor.

Bobicov a anunțat ulterior că automobilul aparține fiului său și a fost procurat după „5 ani de muncă cot la cot cu mine”.

Litvinenco anunță că va cere efectuarea unei anchete pe acest caz.