Principală  —  IMPORTANTE   —   Circulația rutieră pe un tronson…

Circulația rutieră pe un tronson al bulevardului Dacia va fi sistată parțial. Motivul anunțat de Primăria municipiului Chișinău

Sursa foto: Regia Transport Electric Chișinău

Primăria Municipiului Chișinău informează că pe 20 iunie 2023, în intervalul orelor 19:45-22:00 și 23:00-23:59, va fi sistată parțial circulația transportului pe bulevardul Dacia din capitală, pe banda rezervată transportului public, tronsonul cuprins între strada Burebista și bulevardul Cuza-Vodă, direcția de deplasare spre Centru.

Conform autorităților municipale, măsura a fost luată în legătură cu organizarea și desfășurarea meciului de fotbal dintre selecționatele R. Moldova și Polonia, programat pentru data de 20 iunie 2023, începând cu ora 21:45.

„Astfel, în perioada de referință, traseul rutei de troleibuz nr. 22 se scurtează până la bulevardul Traian. Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create”, a anunțat Primăria municipiului Chișinău.

Conform Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), marți, 20 iunie, stadionul Zimbru va găzdui unul dintre cele mai așteptate meciuri ale naționalei noastre în 2023. Partida Moldova – Polonia va începe la ora 21:45.