Principală  —  IMPORTANTE   —   Cinci persoane cu cagule pe…

Cinci persoane cu cagule pe cap au atacat paznicul unei întreprinderi de pe teritoriul fostei baze militare de la Olișcani și au sustras un automobil: Doi suspecți, reținuți pentru 72 de ore

Sursa foto: newsmaker.md

Cinci persoane necunoscute, ce aveau cagule pe cap, au pătruns pe teritoriul unei întreprinderi situate pe teritoriul fostei baze militare din satul Olișcani, raionul Șoldănești, l-au agresat fizic pe paznic și au sustras un automobil de model „Ford Transit” ce aparține firmei. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Elena Băetrău, ofițeră de presă a IP Șoldănești.

Potrivit Elenei Băetrău, incidentul s-a produs sâmbătă, 5 noiembrie, aproximativ la ora 02:30, iar doi suspencți au fost reținuți pentru 72 de ore.

„(…) Polițiștii din Șoldănești au înregistrat apelul telefonic al paznicului unei întreprinderi situate pe teritoriul fostei baze militare din satul Olișcani, raionul Șoldănești, pe faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 02:30, cinci persoane necunoscute, cu cagule pe cap, au intrat pe teritoriul întreprinderii, l-au agresat fizic, i-au sustras telefonul mobil de model „Samsung”, după care au răpit automobilul ce aparține firmei de model „Ford Transit” cu care s-au deplasat într-o direcție necunoscută (…)”, a declarat Elena Băetrău.

Potrivit ofițerei de presă, echipajele de poliție aflate în teritoriu au depistat automobilul abandonat și incendiat în extravilanul satului Olișcani, raionul Șoldănești.

Oamenii legii investighează cazul.