Principală  —  IMPORTANTE   —   Cele mai plătite locuri de…

Cele mai plătite locuri de muncă vacante înregistrate la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă

sursa foto: ANOFM

Cel mai plătit loc de muncă vacant este de manager sisteme de calitate la o companie din satul Giurgiulești, raionul Cahul, anunță Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Compania, specializată în extragerea uleiului de floarea soarelui, este gata să-i ofere managerului sisteme de calitate un salariu de 32 – 36 de mii de lei.

Firma caută și mecanici, operatori, maistru și electrician, pentru care oferă lunar de la 10 mii până la 27 de mii de lei.

O altă companie din orașul Drochia este gata să-i plătească unui contabil, care nu neapărat are experiență, 20 de mii de lei. Candidatul sau candidata la funcția de contabil trebuie să aibă studii superioare în domeniul finanțelor sau administrativ.

Firma mai este în căutarea unui inginer, responsabil de construcția și reparația drumurilor cu utilaje sau tehnică specială, căruia pot să-i ofere un salariu de 15 mii lei, potrivit ANOFM.

O companie turcească caută un inginer respsonsabil de un șantierul în lucru, care este gata să lucreze în raionul Telenești și are cunoștințe în domeniul construcțiilor. Salariul propus de firmă este între 18 și 20 de mii de lei.

Compania este în căutare și de specialiști în domeniul construcțiilor de drumuri și poduri, dar și de persoane cu funcții de conducere, diriginte de șantier, șef de șantier sau șef de parcare. Locurile de muncă sunt în municipiul Comrat și raionul Telenești. Compania oferă transport, cazare, prînz și salariu de la 10 la 18 mii lei, anunță ANOFM.

Spitalul Clinic Militar Central din municipiul Chișinău caută doctori și personal din domeniul medical, locuri de muncă pentru se acceptă personal cu experiență minimă și se oferă între 12 și 17 mii lei.