Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Când și pe ce străzi…

Când și pe ce străzi din municipiul Chișinău va fi sistată apa la robinet

Marți, 25 iunie, în intervalul orelor 9.00 – 20.00, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de înlocuire a robinetelor şi apometrelor de către S.A. „Apă-Canal Chişinău”, va fi sistată apa de la robinet pe mai multe străzi din municipiul Chișinău, se arată într-un comunicat.

Consumatorii de pe străzile: Alba Iulia, 6; 16; 18; Paris, 43/2 (grădiniţa privată), vor rămâne fără apă la robinet marţi, 25 iunie, în intervalul 09:00 – 20:00. 

 În intervalul orelor 09:00 – 17:00, afectaţi de lipsa apei potabile vor fi consumatorii din sat. Ghidighici,  de pe străzile: Ponoarelor; Câmpiei; E. Bucov; Şt. Neaga; V. Cîmpului. 

În intervalul 09:00 – 15:00, marţi, 25 iunie, fără apă vor fi și consumatorii de pe străzile: Cocieri, 9/3; Zodiac, 11. Sistările au loc în legătură cu executarea unor lucrări de înlocuire a robinetelor şi apometrelor de către S.A. „Apă-Canal Chişinău”.

În intervalul 09:00 – 15:00, fără apă vor fi și consumatorii de pe următoarele străzi: V. Dokuceaev, 2/3; V. Dokuceaev, 13; Costiujeni, 8/5.  Sistările au loc în legătură cu executarea unor lucrări de înlocuire a robinetelor şi apometrelor de către S.A. „Apă-Canal Chişinău”.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”.