Principală  —  Ştiri  —  Social   —   APEL pentru colectare de produse…

APEL pentru colectare de produse și haine pentru copiii ucraineni refugiați din zonele ocupate, adăpostiți la Mikolaiv

Fotografie simbol

Scriitoarea Ionela Hadârcă a lansat un apel de sprijin pentru copiii ucraineni strămutați din regiunile Zaporijie și Herson și adăpostiți la Mikolaiv. Doritorii sunt îndemnați să doneze produse și haine, care sunt colectate de o instituție religioasă din Chișinău, pentru o fundație de caritate din Ucraina.

„Dragi prieteni, sute de copii refugiați și persoane strămutate din regiunile Zaporijie, Herson și alte zone ocupate sau aflate zi și noapte sub focul inamicului și-au găsit adăpost provizoriu în Mikolaiv, dar au nevoie de lucruri elementare pentru a supraviețui.

Fundația de Caritate „Мф.7:7” (Ucraina) /Благодійний фонд «Мф.7:7»/ reprezentată de Hordiy Belov, ni s-a adresat cu rugămintea de a organiza o colectă de ajutor umanitar pentru copii în cadrul Programului de caritate „Ajutor pentru persoanele afectate de războiul din Ucraina”.


Vă rugăm să vă includeți în această campanie pentru a aduna un lot de lucruri necesare pentru familiile refugiate și copiii lor cu vârsta cuprinsă între doar câteva luni și 15 ani, și anume:

  1. Hrană pentru bebeluși;
  2. Cosmetice și produse de igienă pentru copii și adulți;
  3. Incălțăminte și îmbrăcăminte pentru copii (pot fi și second hand, dar CURATE și IN STARE BUNĂ).
  4. Scutece;
  5. Rechizite școlare;
  6. Conserve, paste, cereale etc.
    Donațiile pot fi făcute pe parcursul peroadei 17-26 mai pe adresa Chișinău, str. Mihail Sadoveanu, 30/4, Bethany Church.
    Pentru precizări puteți contacta nr de telefon:
    069163422 Angela Arama
    060680765 Mădălina Hachi”, se arată în mesaj.