Principală  —  Ştiri  —  Social   —   UPDATE/ IGP: Traficul spre municipiul…

UPDATE IGP: Traficul spre municipiul Chișinău rămâne încărcat

Sursa: IGP

UPDATE 20:00 Oamenii legii anunță că, chiar dacă fluxul de mașini continuă să scadă pe trasee, traficul rămâne încă încărcat.

„Rugăm șoferii să fie responsabili, să evite manevrele periculoase și să respecte solicitările polițiștilor”, notează IGP, care a publicat imagini de la Măgdăcești, Stăuceni și Grătiești.

Sursa: IGP
Sursa: IGP
Sursa: IGP

Știrea inițială:

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că în după-amiaza zilei de luni, 13 mai, se atestă flux sporit de transport spre municipiul Chișinău pe traseul R6 (Orhei-Peresecina-Ratuș-Măgdăcești).

În satul Mitoc, polițiștii au aplicat banda reversibilă pentru a defluidiza traficul.

„Pe unele intrări în capitală, la necesitate, va fi redirecționat transportul ca să nu se formeze ambuteiaje”, notează oamenii legii.

Conducători auto sunt îndemnați să repecte regulile circulației rutiere, să conducă cu prudență, să fie atenți la pietoni și să nu staționeze în locuri interzise, pentru a nu bloca circulația.

„Pentru a preveni producerea unor evenimente neplăcute, recomandăm pietonilor să fie maxim prudenți la traversarea străzilor și să nu o facă în locuri interzise. Fiți prudenți la drum, păstrați-vă calmul și respectați solicitările polițiștilor”, mai menționează IGP.