Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ambasadorul Kent D. Logsdon a…

Ambasadorul Kent D. Logsdon a participat la Adunarea Moldova Europeană: „Ambasada SUA este mândră să susțină parcursul european al Republicii Moldova”

Sursa foto: U.S. Embassy Moldova/Facebook

„Ambasada SUA este mândră să susțină parcursul european al Republicii Moldova”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova, duminică, 21 mai. Postarea este însoțită de mai multe fotografii ale ambasadorului Kent D. Logsdon la Adunarea Națională Moldova Europeană.

„Ambasadorul Kent D. Logsdon s-a alăturat Adunării Naționale Moldova Europeană de astăzi de la Chișinău pentru a demonstra angajamentul nostru de a conlucra cu Republica Moldova pentru a construi un viitor democratic, prosper și sigur” se arată în mesaj.

Sursa foto: U.S. Embassy Moldova, Ambasadorul Kent.D. Logsdon

La Adunarea Națională Moldova Europeană a fost adoptată și votată Rezoluția Adunării Moldova Europeană prin care cetățenii R. Moldova își „afirmă aspirația Republicii Moldova de a deveni membru cu drepturi depline al Uniunii Europene, la dezvoltarea căreia dorim să ne aducem contribuția, în virtutea faptului că suntem europeni, istoric, geografic, cultural și ca set de valori”.