Principală  —  IMPORTANTE   —   Accidentul rutier de pe șoseaua…

Accidentul rutier de pe șoseaua Muncești: Unul dintre polițiști a decedat la vârsta de 32 de ani

Șoferul automobilului implicat în accidentul rutier de pe șoseaua Muncești a decedat. Polițistul avea 32 de ani și activa în sistemul afacerilor interne din 2014. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP).

Tânărul a activat în calitate de subofițer superior al Secției patrulare Chișinău din cadrul Direcției patrulare Centru a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP).

„Cu regret, este adevărat. Colegul nostru, care conducea mașina în acel moment, a decedat. Transmitem condoleanțe familiei și reiterăm despre necesitatea respectării Regulamentului circulației rutiere de fiecare participant la trafic, indiferent de statut sau funcție. Acesta avea 32 de ani și activa în sistemul afacerilor interne din 2014. Ultima funcție fiind cea de subofițer superior al Secției patrulare Chișinău a Direcției patrulare Centru a Inspectoratului Național de Securitate Publică”, a declarat Diana Fetco.

Anterior, șeful IGP Viorel Cernăuțeanu a confirmat pentru ZdG că în automobilul Toyota Corolla, care în dimineața zilei de 2 aprilie s-a ciocnit cu un troleibuz pe șoseaua Muncești din Chișinău, se aflau doi polițiști.

Cele două persoane din automobilul care s-a ciocnit violent pe șoseaua Muncești cu un troleibuz de pe ruta Nr. 5 erau doi angajați ai Ministerului Afacerilor Interne. Aceștia au fost scoși de salvatori dintre fiarele contorsionate ale mașinii și transportați de urgență la spital. Viorel Cernăuțeanu a comunicat pentru ZdG că cei doi polițiști se aflau în afara orelor de serviciu. Șeful IGP a spus că a inițiat o anchetă.

Pe 26 februarie 2023, tot pe șoseaua Muncești și tot cu implicarea unui automobil Toyota Corolla, a avut loc un alt accident, în urma căruia un polițist și-a pierdut viața.

Doi polițiști, printre victimele accidentului de pe șoseaua Muncești. Se aflau în automobilul Toyota Corolla. În luna februarie un polițist și-a pierdut viața după un accident petrecut pe același drum și cu același model de mașină