Principală  —  IMPORTANTE   —   Accident grav în Ceadîr-Lunga. Un…

Accident grav în Ceadîr-Lunga. Un motociclist în vârstă de 27 de ani a decedat

Sursa foto: Poliția R. Moldova

Un accident grav cu implicarea unui motociclist a avut loc duminică seară, 22 octombrie, în jurul orei 23:00, în satul Baurci din Ceadîr-Lunga, anunță Inspectoratul General al Poliției printr-un comunicat.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit preliminar că, un bărbat de 27 de ani, la ghidonul unei motociclete, nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a tamponat într-un pilon electric.

În urma impactului, bărbatul a decedat pe loc.

Conform IGP, acesta nu deținea permis de conducere și nu era echipat corespunzător.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Sâmbătă, 21 octombrie, un accident rutier grav, soldat cu decesul a două persoane, a avut loc în jurul orei 12:30, la intersecția bulevardului Dacia din capitală cu drumul de ieșire de pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău. Potrivit unui comunicat al Poliției, în accident a fost implicată o mașină de patrulare a Inspectoratului Național de Securitate Publică și o motocicletă.

„Conform informațiilor preliminare, o motocicletă care se deplasa pe bd. Dacia s-a tamponat cu o mașină de patrulare care aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică. În urma impactului, conducătorul motocicletei și pasagerul său au decedat la fața locului”, se arată în comunicat.

Polițistul care conducea mașina de patrulare a INSP a fost reținut pentru 72 de ore.