Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   VIDEO/ Forumul „Reformarea Justiției și…

VIDEO Forumul „Reformarea Justiției și Combaterea Corupției”, ediția 2022

Un eveniment dedicat reformării justiției și combaterii corupției din R. Moldova are loc joi și vineri, 15-16 septembrie, la Chișinău. Principalii actori din sectorul justiției, clasa politică, societatea civilă, alături de experți și partenerii de dezvoltare vor dezbate actualele soluții de reformă.

Printre participanții evenimentului sunt președinta Maia Sandu, prim-ministra Natalia Gavrilița, ministrul Justiției Sergiu Litvinenco, directorul Centrului Național Anticorupție Iulian Rusu și șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin.

„Evenimentul este gândit ca o platformă transparentă și profesionistă de discuții cu scopul de a identifica cele mai bune direcții și soluții pentru reformarea justiției și combaterea corupției în R. Moldova”, susțin organizatorii.

Toate persoanele interesate sunt invitate și pot participa, conectându-se prin intermediul platformei Zoom sau urmărind evenimentul pe platformele de streaming online. Pentru asigurarea accesului la eveniment, doritorii trebuie să completeze acest formular de înregistrare.

Agenda evenimentului