Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Un tânăr de 25 de…

Un tânăr de 25 de ani, fără permis de conducere și în stare de ebrietate, ar fi încercat să mituiască polițiștii din Orhei

Sursă: prifit.ro

Un tânăr de 25 de ani, locuitor al raionului Orhei, a propus mită polițiștilor, după ce a fost depistat fără permis de conducere și în stare de ebrietate avansată la volanul unui BMW, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Potrivit oamenilor legii, în cadrul activităților de patrulare desfășurate în raionul Orhei, pe o stradă din satul Dișcova, polițiștii au somat oprirea unui BMW „condus haotic”. Șoferul a ignorat cerințele polițiștilor.

După repetate avertismente, acesta a oprit pe un drum secundar.

La volanul mașinii se afla un tânăr de 25 de ani, locuitor al raionului Orhei, care nu deține permis de conducere. În timpul discuției, polițiștii au sesizat un miros puternic de alcool, fiindu-i solicitată tânărului testarea alcoolscopică. Testarea a stabilit o concentrație de 1.13 mg/l vapori de alcool în aerul expirat”, punctează reprezentanții IGP.

Pentru a nu fi documentat, acesta a încercat să ofere polițiștilor mită, „cu toate că a fost avertizat cu privire la consecințele penale”, potrivit polițiștilor.