Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   FOTO/ De ziua profesională, 38…

FOTO De ziua profesională, 38 de ofițeri de urmărire penală au primit distincții din partea MAI

În cadrul unui eveniment organizat cu ocazia zilei profesionale a ofițerului de urmărire penală, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a oferit distincții la 38 de ofițeri de urmărire penală și la șapte veterani ai MAI, „care s-au remarcat prin rezultatele obținute în activitate, profesionalism și dedicație”. 

,,Funcția de ofițer de urmărire penală este una dintre cele mai importante și exigente domenii ale activității în domeniul aplicării legii. Sunteți cei care, cu pricepere, inteligență și tenacitate, investigați infracțiuni și contribuiți la aducerea infractorilor în fața justiției. Aceasta este o misiune nobilă (…)”, a menționat ministrul de Interne, Adrian Efros.  

La eveniment a fost prezent fostul șef al Departamentului de urmărire penală și vice-ministru al MAI, Gheorghe Boeștean, precul și succesorul său, actualul șef al Direcției, Ruslan Ojog.

Prezent la ceremonie, rectorul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI, Dinu Ostavciuc, a vorbit despre istoria și semnificația zilei profesionale.