Principală  —  IMPORTANTE   —   CSP a desemnat procurorul-șef interimar…

CSP a desemnat procurorul-șef interimar al Secției proceduri non-penale și implementare CEDO a PG

Oleg Gavriliță a fost desemnat în calitate de procuror-șef interimar al Secției proceduri non-penale și implementare CEDO a Procuraturii Generale (PG). Hotărârea a fost luată vineri, 17 martie, de membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).

„Consiliul Superior al Procurorilor a hotărât: a desemna în calitate de procuror-șef interimar al Secției proceduri non-penale și implementare CEDO a Procuraturii Generale pe Oleg Gavriliță, procuror în aceeași secție”, a declarat Agenla Motuzoc, președinta CSP.

Oleg Gavriliță activează în calitate de procuror în cadrul Secției reprezentare în procedurile non-penale și implementare CEDO, Procuratura Generală, din august 2016.

Pe 6 decembrie 2011, Oleg Gavriliță a fost numit în funcția de procuror, adjunct al Secţiei judiciar-civile şi contencios administrativ în cadrul Direcției Judiciare, Procuratura Generală, conform procuror.magistrat.md.

Tot în ședința de astăzi a CSP, Ruslan Cazacu a fost numit în funcția de procuror-șef interimar al Procuraturii raionului Criuleni, iar Mirabela Mihalachi a fost desemnată în calitate de adjunctă a procurorului – șef al Procuraturii raionului Ștefan Vodă.

„Hotărârile vor fi transmise procurorului general interimar pentru procedurile administrative corespunzătoare (…)”, a menționat președinta CSP.