Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ Vladimir Putin către Occident:…

VIDEO Vladimir Putin către Occident: „Nu ne mai impuneți sancțiuni”

Președintele Federației Ruse Vladimir Putin a avertizat țările care se opun acțiunilor Rusiei în Ucraina „să nu exacerbeze situația”, impunând mai multe restricții asupra țării sale, scrie BBC. Declarațiile președintele rus au fost făcute în cadrul unei ședințe de guvern difuzată pe canalul de știri Rossiya 24, controlat de stat.

„Nu avem intenții rele împotriva vecinilor noștri”, susține Putin. Și spune că guvernul său nu vede „nu este nevoie” ca vecinii săi să ia măsuri suplimentare care „vor înrăutăți relațiile noastre”.

„Cred că toată lumea trebuie să se gândească la cum să normalizeze relațiile, să coopereze în mod normal și să dezvolte relațiile în mod normal”, adaugă el.

Declarațiile vin în timp ce miniștrii de externe din Occident se adună la Bruxelles pentru a analiza cum să mențină presiunea asupra Rusiei. Putin a repetat, de asemenea, afirmația anterioară că toate acțiunile întreprinse de armata rusă până acum au fost făcute „exclusiv ca răspuns la unele acțiuni neprietenoase împotriva Federației Ruse”.