Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Un depozit pentru depozitarea produselor…

Un depozit pentru depozitarea produselor congelate a luat foc în regiunea Kiev, în urma bombardamentelor – FOTO

În regiunea Kiev, un depozit pentru depozitarea produselor congelate a luat foc în urma bombardamentelor lansate în regiune. Acest lucru a fost raportat pe canalul Telegram al Serviciului de Stat de Urgență.

„Pe 12 martie, la ora 03:50, în satul Kvitnevoye, raionul Brovarsky, a izbucnit un incendiu într-un depozit pentru depozitarea produselor congelate ca urmare a bombardării. Deocamdată, nu au fost victime. 20 de persoane și 4 echipaje speciale de la Serviciul de Stat de Urgență au intervenit pentru a lichida flăcările”, se arată în raportul instituției.

Noi bombardamente au avut loc, sâmbătă dimineață, în Ucraina. Focuri de artilerie lovesc zonele rezidenţiale. Situaţia din oraşul Mariupol, din sud-estul Ucrainei, este critică, susţin oficialii. Ucraina avertizează că vecina Belarus ar putea plănui o invazie pe teritoriul său şi acuză Rusia că încearcă să-şi tragă aliatul în război organizând atacuri aeriene de pe teritoriul Belarusului. Preşedintele SUA, Biden, s-a alăturat aliaţilor pentru a lovi Moscova în ceea ce priveşte comerţul şi a închide fondurile de dezvoltare, precum şi interzicerea importurilor de fructe de mare, vodcă şi diamante ruseşti.

Duminică, 27 februarie, Vladimir Putin a anunțat că își pune forțele nucleare în stare de alertă, iar într-o decizie fără precedent, Uniunea Europeană a decis să trimită arme Ucrainei. Pe de altă parte, Rusia a recunoscut, pentru prima dată de la debutul invaziei, că a înregistrat pierderi în Ucraina.