Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/ Atacul aerian asupra…

LIVE TEXT Atacul aerian asupra blocului din Harkiv: numărul victimelor a crescut la 11. Un copil de 3 ani se află în stare gravă la spital. Război în Ucraina, ziua 953

Foto: Ukrinform

UPDATE 12:08 Ukrinform informează că numărul victimelor, în urma atacului rusesc asupra unui bloc de apartamente din Harkiv, a crescut la 11. Printre victime se află și o fetiță de 3 ani, care a suferit leziuni craniene grave, fiindu-i afectat și aparatul auditiv. Aceasta este spitalizată, conform informațiilor Ukrinform.

După cum a fost raportat mai devreme, miercuri noaptea, Rusia a atacat Harkivul cu bombe aeriene ghidate, una dintre ele lovind o clădire rezidențială cu cinci etaje.

09:30 Forțele de ocupație ruse au aruncat bombe aeriene ghidate asupra Harkivului. Una dintre ele a lovit o clădire rezidențială, rănind, în total, 10 persoane, scrie Hromadske. Atacul a avut loc miercuri noapte, 2 octombrie, în jurul orei 00:00. Rezidenții au fost evacuați de salvatori. În apropiere au izbucnit mai multe incendii, iar salvatorii au efectuat operațiuni de căutare sub dărâmături.

Președintele ucrainean, Volodîmir Zelenski, a publicat imagini de la fața locului.

A 952-a zi a agresiunii rusești asupra Ucrainei