Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/ Două persoane au…

LIVE TEXT Două persoane au fost ucise în atacul din regiunea Zaporijjea. Război în Ucraina, ziua 955

UPDATE 11:40 Trupele ruse au bombardat satul Mala Tokmachka din regiunea Zaporijjea, ucigând două persoane, a raportat șeful Administrației Regionale de Stat Zaporojjea, Ivan Fedorov.

„Doi bărbați au fost uciși ca urmare a bombardamentului asupra Mala Tokmachka. Cadavrele unui localnic de 44 de ani și ale unui localnic de 46 de ani nu au putut fi recuperate de la locul morții timp de câteva ore din cauza bombardamentelor intense de artilerie asupra satului”, a notat Fedorov pe canalul său de Telegram.

Informațiile despre atac urmează să fie actualizate.

09:54 Forțele ruse au bombardat de 18 ori, în dimineața zilei de 5 octombrie, zonele de frontieră și așezările din regiunea Sumî. Nouă comunități au fost afectate, raportează Administrația Regională de Stat Sumî, pe Facebook.

Potrivit informațiilor, au fost înregistrate, în total, 21 de explozii. Localitățile afectate includ Khotinska, Bilopilska, Richkivska, Krasnopilska, Velikopisarivska, Okhtîrska, Hlukhivska, Esmanska și Sveska.

LIVE TEXT Rusia planifică recrutarea a cel puțin 225 de mii de cetățeni în serviciul militar prin contract în următorii trei ani. Război în Ucraina, ziua 954