Principală  —  Ştiri  —  Economic   —   Revolut retrage versiunea Lite, disponibilă…

Revolut retrage versiunea Lite, disponibilă în R. Moldova: „Am ajuns la concluzia clară că abonații Revolut Lite își doreau experiența completă a unei aplicații pe deplin funcționale”

Imagine-simbol: Depositphotos

Serviciile companiei britanice Revolut nu vor mai fi disponibile pentru utilizatorii din R. Moldova. Sistemul online de transferuri bănești și-a anunțat clienții că sistează activitatea versiunii Revolut Lite, disponibilă și în R. Moldova, începând cu 20 iulie.

Reprezentanții Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării nu au comentat decizia, dar au publicat un comunicat de presă în care este prezentată poziția companiei britanice.

„Despre decizia comercială a companiei Revolut de a retrage versiunea Lite din mai multe țări, inclusiv Republica Moldova, intenționând să revină cu o versiune îmbunătățită, completă pentru clienții săi:

«În urma unei analize amănunțite, am decis să întrerupem serviciile Revolut Lite, ca parte a strategiei noastre de dezvoltare continuă. După ce ne-am consultat cu clienții noștri, am ajuns la concluzia clară că abonații Revolut Lite din toate țările în care am oferit acest serviciu își doreau experiența completă a unei aplicații pe deplin funcționale. Țelul nostru în viitor este de a ne îmbunătăți oferta punând accent pe o gamă mai largă de servicii care răspund mai bine nevoilor clienților noștri din aceste regiuni. Această schimbare de strategie ne permite să investim mai mult în caracteristici și funcționalități mai performante care oferă o experiență mai integrată.

Îi invităm pe clienții noștri Revolut Lite să se înscrie pe lista de așteptare pentru a rămâne la curent cu progresele pe care le facem și ne propunem ca pe viitor să le oferim soluții mult mai bune.»”, ar fi transmis compania.

Revolut a debutat în țara noastră cu versiunea Lite App, o versiune simplificată a aplicației, în iunie 2023, iar ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, spunea că negocierile cu această companie au durat mai bine de un an.

Ne pare rău să vă informăm că am decis să întrerupem serviciile Revolut Lite, din 20 iulie 2024. Aceasta nu a fost o decizie ușoară și vrem să vă mulțumim pentru sprijinul și loialitatea dumneavoastră ca client”, se arată în mesajul trimis de companie către utilizatorii moldoveni.

Revolut Lite era disponibil pentru Armenia, Azerbaidjan, Bangladesh, Chile, Kazahstan, Kuweit, RAS Macao China, Malaezia, Macedonia de Nord, Oman, Qatar, Republica Moldova, Arabia Saudită, Serbia, Sri Lanka și Vietnam.

Revolut are în prezent peste 40 de milioane de clienți la nivel mondial.