Principală  —  Ştiri  —  Economic   —   „Diaspora Invest. Investim acasă”. Moldovenii…

„Diaspora Invest. Investim acasă”. Moldovenii stabiliți la Paris pot participa astăzi la eveniment

Foto: digi24

„Diaspora Invest. Investim acasă” va avea loc duminică, 2 iunie, la Paris. Evenimentul este organizat de Agenția de Investiții a R. Moldova și este dedicat oportunităților investiționale din țara noastră. 

În cadrul evenimentului, reprezentații autorităților publice și ai instituțiilor specializate de la Chișinău vor discuta despre potențialul sectoarelor economice din țara noastră, despre instrumentele de finanțare și despre programele de suport, prin care statul susține antreprenorii și contribuie la dezvoltarea afacerilor. 

Vor fi prezentate istoriile de succes ale conaționalilor care au investit acasă și experiențele acestora.

Evenimentul face parte din inițiativa guvernamentală „Diaspora Invest”, implementată cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, al Proiectului Competitivitate și Reziliență Rurală, finanțat de USAID și al Programului Western NIS Enterprise Fund. 

Evenimentul va avea loc între ora 13.00-17.30, la Hotelul Le Meridien Etoile, adresă 81 Boulevard Gouvion Saint-Cyr, 75848 Cedex 17, 75017 Paris. Participarea la eveniment este gratuită.

Persoanele care doresc să participe la eveniment trebuie să se înregistreze pe linkul: bit.ly/diaspora-invest-PARIS.

Sursa foto: invest.gov.md

În viitorul apropiat, astfel de evenimente vor avea loc la Padova (16 iunie), Berlin (23 iunie), Dublin și Madrid.