Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Transfer gratuit Chișinău - Aeroportul…

Transfer gratuit Chișinău – Aeroportul Bacău. Moldovenii care au zboruri din Bacău pot lua autobuzul din capitală

Sursa: Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău/Facebook

Reprezentanții Aeroportului Internațional „George Enescu” (AIGE) din Bacău a anunțat lansarea traseului Chișinău, R. Moldova – Aeroport Bacău, România și retur.

Posesorii de bilet de avion cu plecare/sosire la/de la Aeroportul Bacău beneficiază de gratuitate la transfer în perioada 20.11 – 31.12.2023.

Aeroport Bacău – Autogara Chișinău Sud: 18:00 – 00:15, 22:00 – 04:00.

Autogara Chișinău Sud – Aeroport Bacău: 00:15 – 06:00, 06:00 – 12:00.

„Prin implementarea acestei rute de autobuz, programul Bacău Re-Connect, inițiat de Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău, în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău, își atinge un nou obiectiv, acela de a asigura conectivitate îmbunătățită cu R. Moldova”, se arată în comunicatul publicat de aerogară.

Conform președintelui Consiliului județean Bacău, Valentin Ivancea, pentru a crește traficul de călători, începând de luni, 20 noiembrie, pasagerii din R. Moldova au la dispoziție curse rutiere speciale, gratuite, direct din Chișinău spre Bacău, sincronizate cu programul de zbor al companiilor care operează de pe Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău.

„Tot pentru un plus de confort și accesibilitate, am gândit Autogara Bacău Sud, ideea materializată de conducerea AIGE Bacău, care a obținut toate autorizațiile și certificările”, a menționat Ivancea.

De pe aeroportul din Bacău zboară trei companii aeriene: Aeroitalia, WizzAir și Dan Air.

Informații referitoare la program și modalități de rezervare a biletului pot fi găsite AICI.