Principală  —  IMPORTANTE   —   Soția lui Alexei Lungu susține…

Soția lui Alexei Lungu susține că acesta ar fi fost reținut la Aeroport. Poliția de Frontieră: Nu a fost reținută nicio persoană

Sursa: Partidul Politic Șansă/Facebook

Alexei Lungu, președintele partidului “Șansă”, controlat de oligarhul Ilan Shor, ar fi fost „reținut la Aeroport pentru un control amănunțit, ce ar putea dura până la trei ore”, declară soția acestuia, Diana Spătărel. Contactată de NewsMaker, reprezentanta Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a infirmat declarația, „Nu a fost reținută nicio persoană”.

Diana Spătărel susține că șeful de tură de la Poliția de Frontieră a refuzat să-i ofere detalii despre presupusa reținere a lui Alexei Lungu. Ea menționat că motivul reținerii ar fi participarea la forumul economic BRICS 2024 din Mosocva. „Am venit la Aeroportul internațional Chișinău să îmi întâlnesc bărbatul care se întoarce de la forumul economic BRICS 2024, însă aflu ca el este reținut la comanda guvernării PAS pentru că a fost la Moscova, la acest forum la care au participat peste 700 de oameni din 10 țări ale lumii”, a declarat Diana Spatarel.

Contactată de NewsMaker, reprezentanta Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a infirmat declarația, „Nu a fost reținută nicio persoană, sunt desfășurate procedurile de control în conformitate cu prevederile legale”, a precizat Novițchi.