Principală  —  IMPORTANTE   —   Și-ar fi ucis soția cu…

Și-ar fi ucis soția cu un cuțit, apoi acesta s-ar fi sinucis. Doi moldoveni au fost găsiți morți într-un hotel din Germania

Sursa: Facebook/Rusu Valeria

O moldoveancă de 26 de ani a fost găsită moartă într-un hotel din Mainz, Germania, iar lângă cadavrul acesteia, se afla un bărbat grav rănit, care s-a dovedit a fi soțul ei. Bărbatul a decedat la scurt timp, potrivit presei germane. Ulterior, cunoscuții celor doi, din R. Moldova, au postat pe rețelele de socializare mesaje de condoleanțe, precizând că bărbatul și-ar fi omorât soția, după care, acesta, acesta s-ar fi sinucis.

Presa germană scrie că după ce cadavrul femeii și bărbatul grav rănit au fost găsiți în camera de hotel din Mainz, în clădire au fost efectuate percheziții.

Potrivit poliției, în acel hotel se aflau aproximativ 130 de oaspeți.

Poliția a pornit o anchetă penală pe acest caz, iar în prezent, situația ar fi încă neclară, potrivit presei germane.

Tot ceea ce se știe până acum este că ar fi vorba despre o femeie și un bărbat originari din R. Moldova. Motivul și cursul evenimentelor sunt, de asemenea, încă neclare, au declarat anchetatorii, precizează presa germană.

Totodată, pe rețelele de socializare, au apărut poze și condoleanțe din partea celor care îi cunoșteau pe cei doi moldoveni. Aceștia au dat detalii precum că erau soț și soție și că aveau doi copii.

În postările apărute pe Facebook, oamenii care îi mai cunosc au precizat că bărbatul și-ar fi omorât soția cu un cuțit, apoi, tot cu același cuțit, s-ar fi înjunghiat, urmare a cărui fapt acesta a decedat la scurt timp.


ZdG a solicitat o confirmare a cazului din partea autorităților responsabile, din R. Moldova, însă încă nu a primit un răspuns.