Principală  —  Ştiri   —   Șeful IPM Hîncești s-ar fi…

Șeful IPM Hîncești s-ar fi împușcat accidental la vânătoare. Poliția examinează și alte versiuni

Sursă foto: Facebook/ Vasea Moraru

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a ajuns de urgență la spital, cu leziune cauzată de un glonț. Victima și alte 16 persoane au organizat o vânătoare de mistreți în extravilanul localității Caracui din raionul Hîncești, unde s-ar fi împușcat accidental, anunță Poliția. Citând surse, pulsmedia.md relatează că cel rănit ar fi șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului (IPM) din raion, Vasile Moraru.

Oamenii legii au fost sesizați despre incident în după-amiaza zilei de ieri, 14 ianuarie. După ce bărbatul a fost transportat la Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale, oamenii legii au reținut două persoane.

Preliminar, polițiștii au stabilit că vânătoarea de mistreți era autorizată pe un teren forestier din localitate, iar toți cei 17 participanți sunt posesori legali de arme și dețin carnete de vânător.

Chiar dacă bărbatul rănit inițial a declarat că personal s-ar fi împușcat accidental, Poliția în comun cu procurorii examinează și alte versiuni. Victima este deja conștientă și urmează a fi audiată. Majoritatea participanților la respectiva vânătoare sunt în relații de rudenie”, precizează reprezentanții Poliției.

Cazul a fost înregistrat și urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.