Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Radu Marian, despre numirea lui…

Radu Marian, despre numirea lui Andrei Spînu în funcția de ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale: „A demonstrat rezultate în acest domeniu”

Foto: Guvernul/Facebook

Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, a declarat că numirea lui Andrei Spînu drept ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a fost relevantă datorită rezultatelor onținute de acesta în mandatul anterior. Declarațiile au fost făcute miercuri, 19 iulie, în cadrul unei emisiuni TV.

„Nu avem întrebări la intergitatea domnului Spînu, nici fracțiunea, nici prim-ministrul și nici președintele. (…) A primit o lovitură de imagine, dar noi considerăm că, în perspectiva capacităților sale foarte bune, ar fi firesc să îl susținem ca Ministrul Infrastructurii pentru că a demonstrat rezultate în acest domeniu. Nimeni nu poate contesta acest lucru”, a spus Radu Marian.

Andrei Spînu a revenit la cârma Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale după aproape șase luni. El a făcut parte din Guvernul Gavrilița, care și-a anunțat demisia pe 10 februarie 2023. Până acum Andrei Spînu a deținut funcția de secretar general al Aparatului președintelui R. Moldova, funcție pe care a avut-o și în 2020.