Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   „R. Moldova este o țară…

„R. Moldova este o țară importantă atât pentru Uniunea Europeană, cât și pentru România”. Europarlamentara Corina Crețu va întreprinde o vizită de lucru în R. Moldova

Sursa foto: Corina Cretu/ Facebook

Corina Crețu, membră a Parlamentului European și comisar european pentru Politică Regională, va efectua săptămâna aceasta o vizită la Chișinău, unde are programate mai multe întrevederi pe subiectul parcursului european al R. Moldova.

În cadrul vizitei, europarlamentara va purta discuții cu prim-ministrul Dorin Recean, cu președintele Parlamentului Igor Grosu și cu președinta Congresului Autorităților Locale, Tatiana Badan. De asemenea, aceasta se va vedea cu Janis Mazeiks, șeful Reprezentantei Uniunii Europene în R. Moldova, și Cristian Leon Țurcanu, ambasadorul României la Chișinău.

„R. Moldova este o țară importantă atât pentru Uniunea Europeană, cât și pentru România, contribuind la menținerea stabilității în regiune și fiind un suport important pentru Ucraina, țară aflată într-un război de agresiune crud și nedrept.

În calitate de Membru al Parlamentului European și Comisar European pentru Politică Regională (2014-2019) mă bucur că am contribuit la apropierea R. Moldova de Uniunea Europeană și voi face în continuare tot ce îmi stă în putință pentru ca R. Moldova sa devină parte a Uniunii Europene”, se menționează în postarea Corinei Crețu de pe Facebook.

Totodată, aceasta a mai menționat că, fiind o țară cu aspirații europene, dar și ținând cont de parcursul istoric, R. Moldova „se află în sufletul tuturor românilor.”