Principală  —  IMPORTANTE   —   Primăria Bălți rămâne fără viceprimari.…

Primăria Bălți rămâne fără viceprimari. Aceștia au primit un vot de neîncredere din partea consilierilor municipali

Sursa: TVN

Viceprimarii Tatiana Dubțikaia și Ghenadie Șmulschii au primit vot de neîncredere din partea consilierilor municipali, scrie TVN.

Eu consider că este o decizie pur politică și de aceea nu mă vizează, vă vizează pe voi, cei care astăzi o propuneți. M-am expus că nu sunt de acord cu toate aceste pretinse suspiciuni și cuvinte neargumentate, nejustificate, care nu au nici un temei. Dumneavoastră, cred că, ve-ți răspunde pentru aceste pretinse imputări în adresa mea. Eu cred că numele Dubițkaia în educație are o altă semnificație decât cea pe care dumneavostră încercați să mi-o impuneți”, a declarat Dubițkaia.

Tatiana Dubițkaia a fost numită în această funcție pe 14.11.2019. Ghenadie Șmulschii nu a comentat decizia.

Decizia aprobată în cadrul ședinței de astăzi, 20 septembrie, va fi pusă în sarcina primarului Alexandr Petkov pentru a fi executată.

Fracțiunea PSRM din consiliul municipal Bălți a înregistrat la data de 12 septembrie un proiectul privind exprimarea unui vot de neîncredere și expirarea mandatului viceprimarului Ghenadie Șmulschii.

„Șmulschii a pierdut complet încrederea consiliului municipal și a locuitorilor din Bălți. Personalități publice și organizații au cerut deja de mai multe ori demisia acestui funcționar, din cauza documentelor dubioase semnate de el și a comportamentului inadecvat”, a scris consilierul municipal Serghei Gramma.