Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Președintele Parlamentului și-a exercitat dreptul…

Președintele Parlamentului și-a exercitat dreptul la vot. Grosu le-a spus celor care „încearcă să creeze impedimente” procesului electoral „să stea cuminți”

Captură de ecran: privesc.eu

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a prezentat la secția de votare pentru a-și exprima dreptul la vot în cadrul alegerilor pentru funcția de președinte al R. Moldova și în cadrul referendumului republican constituțional acre se desfășoară, duminică, 20 octombrie.

Pentru jurnaliști, Grosu a declarat că a votat pentru ca „cetățenii moldoveni să trăiască într-un spațiu al păcii, al prosperității, într-un spațiu unde viața omului are valoare, unde drepturile sunt respectate, într-un spațiu valoric din care am făcut parte dintotdeauna”.

Acesta a spus că speră și crede că alegerile o să decurgă bine organizat și a asigurat că toate organele electorale urmăresc cum are loc procesul electoral.

„Cei cu alte gânduri, le transmit că noi știm despre gândurile lor, nu le împărtășim și îi rugăm respectuos și le dăm un sfat gratis: să stea cuminți, pentru că instituțiile noastre vor interveni foarte hotărât atunci când cineva va încerca să perturbeze și să creeze impedimente procesului electoral”, a declarat Grosu.

Acesta a mai menționat că „marea majoritate” a cetățenilor moldoveni „înțeleg cât de important” este momentul. „Eu cred în cetățenii R. Moldova, în luciditatea lor, în maturitatea lor”, a punctat acesta.