Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Cozi imense la București.…

VIDEO Cozi imense la București. Programul secțiilor, prelungit cu două ore, până la ora 23:00

Captură foto: facebook/Marcel Spatari

UPDATE ora 21:00: Votarea pentru cetățenii moldoveni se prelungește până la ora 23:00 în toate cele trei secții deschise în București. Numeroase persoane stau încă la coadă, scrie g4media.ro

Știrea inițială: Cu o oră și jumătate înainte de închiderea urnelor de vot, la București se înregistra o coadă de câteva zeci de metri. Oamenii sunt nevoiți să aștepte în jur de două ore pentru a putea vota, a declarat pentru ZdG o cetățeană a R. Moldova care a votat la una dintre secțiile deschise în sediul Autorității Electorale Permanente din București.

Într-un clip video publicat la ora 19:26 de fostul Ministru al Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, aflat la București, se pot vedea numeroși oameni care așteaptă pentru a vota.

La ora 19, cu două ore înainte de închiderea secțiilor de votare pe teritoriul R. Moldova, numărul cetățenilor care au votat la secțiile deschise în afara hotarelor R. Moldova a atins 200 de mii.

Citește și: A fost depășit pragul de 200 de mii de alegători în diaspora. Votul continuă în majoritatea statelor în care au fost deschise secții – Ziarul de Gardă (zdg.md)