Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Slusari susține: „Majoritatea parlamentară a…

Slusari susține: „Majoritatea parlamentară a decis să nu convoace în această săptămână ședința Parlamentului”

Foto simbol

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandr Slusari, anunță că săptămâna aceasta nu va mai avea loc ședința Parlamentului. Decizia ar fi fost luată de către majoritatea parlamentară(PSRM- Partidul Șor șii parlamentarii transfugi de la „Pentru Moldova”).

„Coaliția Kroll-Bahamas a decis să nu avem săptămâna curentă ședința Parlamentului. Să aibă timp pentru următoarele tărguri Dodon cu Șor.

Nici pe președintele expirat și nici pe marele „kolhoznic” nu-i interesează că în agenda Parlamentului erau preconizate audieri ai ministrului agriculturii pe subiectul ajutorului fermierilor, care iată că în premieră au ajuns cu tehnica în centrul capitalei. Despre compensații și creșterea poverii fiscale nu vrea să discute cu agricultorii nici Guvernul, nici președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe și nici fracțiunile din alianță.

Oamenilor de la sate le-a ajuns cuțitul la os, dacă în plina iarnă ei au venit cu tractoarele la Chișinău. Însă Dodon nu-I vede, el este preocupat cum să dea mai repede foc țării”, a scria Slusari pe Facebook.

Ședința Parlamentului de luni, 7 decembrie, nu a avut loc din lipsă de cvorum.

Deputații s-au întrunit în ședință pentru a dezbate moțiunea simplă asupra activității Ministerul Afacerilor Interne. Parlamentarii transfugi de la „Pentru Moldova” și cei ai fracțiunii Șor au anunțat că nu vor participa la ședință. La începutul ședinței în sală erau 38 de deputați – număr insuficient pentru a dezbate moțiunea.