Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Secretar executiv al „Gărzii tinere”…

Secretar executiv al „Gărzii tinere” a socialiștilor, numit pretor în sectorul Rîșcani al capitalei

Sursă foto: Facebook/ Victor Poleacov

Socialistul Victor Poleacov a ocupat fotoliul de șef în Pretura sectorului Râșcani. Acesta ocupă și funcția de secretar executiv al „Gărzii tinere” a Partidului Socialiștilor din R. Moldova.

Anunțul a fost făcut de membrii Gărzii pe o rețea de socializare, felicitându-l pe Poleacov în noua funcție. Deocamdată, Primăria municipiului Chișinău nu a anunțat public despre această numire.

Ulterior, socialistul a confirmat, notând: „Mulțumesc primăriei capitalei pentru încrederea acordată și Partidului Socialiștilor pentru oportunitate. (…)Eu cred că pretura nu este un loc de confruntare politică. Nu am fost aleși de popor pentru discursuri aprinse de pe tribuna, teze înalte și retorică ostilă. Nu. Suntem aici pentru a rezolva probleme (…) Principalul meu dușman sunt gropile de pe drumuri, lipsa iluminatului stradal, scurgerile acoperișurilor, sărăcia populației, etc. Îndemn societatea, ca împreună să consolidăm eforturile pentru a rezolva aceste probleme și multe alte”.

În prima jumătate a lunii septembrie 2023, edilul capitalei Ion Ceban anunța despre numirea lui Mihai Furculiță în funcția de pretor al sectorului Râșcani.

Luni, 22 ianuarie, a avut loc ședința operativă a serviciilor municipale.