Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   PAS și-a anunțat candidatul pentru…

PAS și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar la Bălți

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Acesta este Vladimir Rusu, șeful Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat. El deține această funcție din august 2021 și este jurist specializat în drept administrativ și are experiență academică, potrivit datelor publicate de organizația PAS de la Bălți.


Anunțul a fost făcut după o ședință organizată la Bălți, la care au participat și vice-președintele Parlamentului, Mihai Popșoi, și deputații Boris Marcoci și Liliana Grosu.

Cu bucurie vă anunțăm că candidatul nostru, Vladimir Rusu, este o persoană dedicată și pasionată de dezvoltarea orașului și are o viziune clară pentru viitorul nostru comun. Împreună cu echipa sa de profesioniști și experți în diverse domenii, suntem siguri că vor aduce schimbările necesare pentru a face din mun. Bălți un oraș european”, se arată în comunicatul PAS Bălți.

Vladimir Rusu a fost anterior lector universitar și asistent universitar și prodecan la Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi.

Alegerile locale generale urmează să se desfășoare la 5 noiembrie 2023.