Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Mesajul Maiei Sandu către cei…

Mesajul Maiei Sandu către cei care vor încerca să fraudeze alegerile: „Nu riscați cu propriul vostru viitor pentru un hoț”

Foto: privesc.eu

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, îi atenționează pe cei care vor încerca să fraudeze alegerile de duminică că acțiunile lor nu vor rămâne nepedepsite. „Era Plahotniuc-Dodon s-a terminat, oamenii vor spune duminică ce vor. Nu riscați cu propriul vostru viitor pentru un hoț”, a spus aceasta.

Sandu le-a transmis celor „care îl slujesc pe Dodon” să nu creadă că pot frauda alegerile fără consecințe.

„Istoria a demonstrat că cei care au fraudat alegerile nu au niciun viitor. Plahotniuc a fugit din țară, abandonându-i pe toți. Igor Dodon va face la fel, iar voi veți rămâne. Era Plahotniuc-Dodon s-a terminat, oamenii vor spune duminică ce vor. Nu riscați cu propriul vostru viitor pentru un hoț”, a spus Sandu.

Candidata PAS le-a cerut oamenilor să iasă duminică la vot și să arate cât de puternică este alegerea lor.

Pe 15 noiembrie este ziua oamenilor buni ai R. Moldova. În ziua alegerilor toată puterea este în mâinile oamenilor, iată de ce vă spun că puterea este a voastră. Atunci când oamenii buni se unesc și își iau destinul în propriile mâini, atunci lucrurile se schimbă. Mă angajez să prețuiesc această unitate construită în jurul valorilor și tradițiilor noastre, în jurul obiectivul nostru comun de a construi o Moldovă de care să ne mândrim cu toții. În acest efort nimeni nu trebuie să stea deoparte și nimeni nu trebuie lăsat în urmă. Primul pas sunt alegerile de duminică. Să luăm în mâini destinul țării noastre și să facem schimbarea mult dorită”, a spus Maia Sandu.

Aceasta s-a adresat și alegătorilor care îi susțin pe Renato Usatîi, Andrei Năstase și Violeta Ivanov. De asemenea, aceasta a avut câte un mesaj pentru alegătorii unioniști și cei indeciși.

„D-voastră ați ieșit la vot pe 1 noiembrie pentru că v-ați săturat de nedreptate, sărăcie și hoție. Vă îndemn să faceți asta și în turul doi. Să votați pentru scopul comun în lupta cu hoții și corupții”, s-a cerut Sandu susținătorilor lui Usatîi.

Cât privește susținătorii lui Năstase, candidata PAS le-a amintit că „împreună am luptat împotriva regimului Plahotniuc-Dodon, împreună am reușit să-l alungăm de la putere pe Plahotniuc și împreună vom reuși să-l alungăm de la putere pe Dodon”.

„Mă adresez și oamenilor care s-au săturat de politică și s-au depărtat de procesul electoral. Într-un fel aveți dreptate și vă înțeleg pentru că practicele murdare ale unor cetățeni corupți nepedepsiți sunt dezgustătoare. Dar tot prin politică aceste lucruri pot fi schimbate. Prin votul d-voastră de duminică vom alege ca statul să nu mai fie condus de hoți, ci de cei care alegă să lucreze pentru oameni. Voi lupta cu toate instrumentele împotriva hoțiilor, iată de aceea am nevoie de ajutor d-voastră. Duminică corupția se va transforma în transparență, cumătrismul în competențe, iar minciunile și manipularea vor fi înlocuite de adevăr”, a mai spus candidata PAS, Maia Sandu.