Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   LIVE/ Ședința Guvernului. Mariana Botezatu,…

LIVE Ședința Guvernului. Mariana Botezatu, desemnată secretară de stat în cadrul Ministerului Economiei

Foto-simbol

Cabinetul de miniștri condus de premierul interimar, Aureliu Ciocoi, se întrunește miercuri, 16 iunie, în ședință. Pe agendă sunt programate 19 subiecte.

LIVE TEXT

15:25 A fost aprobat proiectul cu privire la aprobarea proiectului de hotărâre a Parlamentului pentru aprobarea Raportului privind executarea fondurilor asigurării obligatorii de asistenţă medicală în anul 2020 (număr unic 200/CNAM/2020).

15:18 A fost aprobat proiectul cu privire la aprobarea proiectului de hotărâre a Parlamentului pentru aprobarea Raportului privind executarea bugetului de stat pe anul 2020 (număr unic 186/MF/2021).

15:11 A fost aprobat proiectul cu privire la încheierea unui contract şi alocarea mijloacelor financiare (număr unic 178/MJ/2021).

„Se alocă Ministerului Justiţiei, din fondul de rezervă al Guvernului, suma echivalentă în lei a 65 000,00 dolari SUA pentru plata onorariilor companiei de avocatură GST LLP în parteneriat cu Biroul Asociat de Avocaţi „Burac şi Asociaţii”, în vederea prestării serviciilor de reprezentare juridică în cadrul litigiului prevăzut la punctul 1”, se arată în document.

15:03 Mariana Botezatu a fost aleasă secretară de stat în cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii.

„Este o achiziție bună”, a declarat premierul interimar, Aureliu Ciocoi.

15:00 A început ședința Guvernului.