Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Încă un candidat la șefia…

Încă un candidat la șefia primăriei Municipiului Chișinău. Un fost primar interimar, înaintat de Partidul Puterea Oamenilor

Consiliul Național Politic al Partidului Puterea Oamenilor l-a desemnat pe Ruslan Codreanu în calitate de candidat pentru funcția de primar al Municipiului Chișinău, la alegerile generale locale din 5 noiembrie 2023. Formațiunea a aprobat și lista de consilieri municipali pentru orașul Chișinău și au fost desemnați candidații pentru primăriile din suburbii.

Azi ne-am adunat pentru a arăta că putem crea dintr-un oraș furat și risipit, un oraș al tuturor oamenilor, de la mic la mare. Un oraș verde, cu drumuri bune, proiecte mari de infrastructură, grădinițe pentru copii și adăposturi pentru câinii fără stăpân.

Scopul nostru este dezvoltarea Chișinăului și avem cel mai bun candidat, pentru a începe să dezvoltăm, cu cea mai bună experiență și expertiză în administrarea orașului”, se arată în declarația formațiunii.

Ruslan Codreanu a fost primar interimar al Municipiului Chișinău în perioada aprilie 2018 – iulie 2019, ca urmare a suspendării din funcție a primarului de atunci, Dorin Chirtoacă. Anterior a fost consilier municipal pe lista Partidului Popular European, condus de fostul prim-ministru Iurie Leancă. În martie 2021, fondează Partidul Puterea Oamenilor.