Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Antony Blinken la Chișinău. Traficul…

Antony Blinken la Chișinău. Traficul rutier va fi restricționat pe unele străzi din capitală în legătură cu vizita oficialului american

Foto: The Kyiv Independent

În contextul vizitei oficiale a Secretarului de Stat al SUA, Antony J. Blinken, în R. Moldova, Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri, 29 mai 2024, accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală va fi limitat temporar.

„În aceste condiții, miercuri, 29 mai 2024, între orele 08:00-21:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău. Inclusiv este interzisă desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere”, este mesajul autorităților.

La Chișinău, secretarul Antony Blinken se va întâlni cu președinta R. Moldova Maia Sandu și cu alți oficiali de rang înalt pentru a reafirma sprijinul SUA pentru progresele înregistrate de Moldova în ceea ce privește aderarea la UE și securitatea energetică.