Principală  —  IMPORTANTE   —   Poliția a reținut un suspect…

Poliția a reținut un suspect în cazul omorului din sectorul Rîșcani

Sursa: PulsMedia

Poliția capitalei a reținut noaptea trecută un suspect în cazul omorului la comandă a cetățeanului turc, Izzet Eren, în vârstă de 41 de ani, liderul principal al bandei Tottenham Turks, la o terasă din sectorul Rîșcani al capitalei, susțin sursele PulsMedia.md.

Potrivit sursei citate, persoana reținută este tot un cetățean turc în vârstă de 45 de ani, Strumsten Stein, care a fost plasat pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Provizorie a Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Sursele PulsMedia menționează că ofițerii legii au stabilit un cerc de bănuiți și suspecți, iar în prezent se desfășoară mai multe măsuri speciale de investigații.

Amintim că Procuratura Generală (PG) a informat că miercuri, 10 iulie, în prima jumătate a zilei, în proximitatea unei terase din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău, o persoană neidentificată, cu fața acoperită, deplasându-se cu o bicicletă electrică, cu un pistol de model nestabilit, a efectuat 7 împușcături spre un bărbat de 41 de ani, cetățean turc, care a decedat imediat.

Conform unui comunicat al PG, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Rîșcani al Direcției de Poliție a mun. Chişinău, care a efectuat cercetarea la fața locului, corpul neînsuflețit fiind transportat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat că în cazul omorului cetățeanului străin, în sectorul Rîșcani al capitalei, anchetatorii examinează versiunea unei reglări de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a acestuia pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar din Marea Britanie.

Bărbatul de 41 de ani care a fost ucis este de origine turcă și „făcea parte dintr-o grupare criminală”, comunică oamenii legii într-un comunicat de presă.