Principală  —  Ştiri   —   Octavian Țîcu și Tudor Ulianovschi…

Octavian Țîcu și Tudor Ulianovschi s-au lansat în campania prezidențială

Candidații la funcția de șef de stat, Octavian Țîcu și Tudor Ulianovschi, s-au lansat duminică, 29 septembrie curent, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024.

Octavian Țîcu, candidatul pentru alegerile prezidențiale al blocului „Împreună” s-a lansat duminică, 29 septembrie, în campania electorală. Evenimentul a avut loc în fața Parlamentului.

„Am ales să reprezint această țară pentru că am aici părinți și am responsabilități față de oamenii care m-au îndrumat. Războiul ne-a învățat un lucru important, să ne unim. Am venit într-un bloc european cu trei partide pro-europene pentru că ne dorim salvarea parcursului de integrare europeană. Pentru noi prioritatea principală sunt patru angajamente politice: consolidarea forțelor pro-europene și unioniste, securizarea parcursului de integrare europeană a R. Moldova, oprirea revenirii forțelor putiniste în țara noastră și reforma justiției”, a spus Octavian Țîcu, potrivit Moldova1.

Mai multe informații despre candidat citiți aici:
Octavian Țîcu – Ziarul de Gardă (zdg.md)

Tot duminică, 29 septembrie, și Tudor Ulianovschi, fostul ministru al Afacerilor Externe al Republicii Moldova, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile din toamnă.

„Îmi asum angajamentul ferm de a aduce Republica Moldova pe calea normalității, prosperității și demnității. M-am întors acasă cu ambiția și determinarea de a contribui la modernizarea, industrializarea și europenizarea Republicii Moldova. Am intrat în lupta pentru funcția de președinte mânat de imboldul de a face ca Republica Moldova să conteze atât în țară, cât și peste hotare. Vreau ca vremea Moldovei să vină acum, astăzi, vreau ca țara mea să conteze în lume și în regiune, Moldova să fie mândră și să fim cu toții mândri de țara noastră”, a declarat Tudor Ulianovschi, scrie Moldova1.

Vezi aici mai multe informații despre candidat: 

Tudor Ulianovschi – Ziarul de Gardă (zdg.md)