Principală  —  IMPORTANTE   —   O poartă de fotbal a…

O poartă de fotbal a căzut peste un băiat de 11 ani. Incidentul s-a produs în regiunea transnistreană

Un băiat în vârstă de 11 ani din regiunea transnistreană a ajuns la spital după ce o poartă de metal de pe un teren de fotbal a căzut peste el. Incidentul a avut loc joi, 6 iunie, în timp ce minorul juca fotbal cu prietenii săi, anunță așa-zisul Minister de Interne din regiunea transnistreană.

Mai exact, copilul s-a ales cu o fractură închisă a osului zigomatic stâng. În prezent medicii îi acordă asistența medicală necesară.

„(…) Adolescentul a declarat că el și prietenii săi jucau fotbal pe un teren. El a sărit și s-a agățat de bara de sus a porții, care ulterior a căzut peste el. Martorii oculari l-au sunat pe tatăl școlarului și au raportat cele întâmplate. Bărbatul și-a dus de unul singur fiul la un centru medical”, susțin reprezentanții așa-numitului minister de Interne de la Tiraspol.

Așa-numitele autorități din stânga Nistrului susțin că au inițiat o anchetă și examinează circumstanțele incidentului.

Nu este primul caz de acest fel. La 1 iunie 2023, un adolescent de 14 ani a decedat, după ce a căzut peste el o poartă, pe un stadion din municipiul Chișinău. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În aprilie 2024, un copil de 7 ani a fost spitalizat în stare gravă, după ce a căzut o poartă de fotbal peste el.