Principală  —  Ştiri   —   O nouă conducere la Agenția…

O nouă conducere la Agenția de Investiții

Sursă foto: Natalia Bejan/ Facebook

Natalia Bejan a câștigat concursul pentru funcția de directoare la Agenția de Investiții, potrivit unui anunț al viceprim-ministrului și ministrului Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba.

„Natalia Bejan are experiență internațională, a lucrat ani buni în sectorul privat în Cehia și în China. (…) Natalia a absolvit ASEM (Academia de Studii Economice a Moldovei n. r.), după care a făcut masterat în Economie la Charles University din Praga și studii de perfecționare la Stanford”, a menționat oficialul.

Noua directoare a mulțumit Consiliului de la Agenția de Investiții „pentru votul de încredere și selectarea pentru poziția de director executiv al instituției”.

E o onoare și responsabilitate, eu mi le asum foarte conștient și vin cu intenția de a aduce un impact maxim posibil, pentru Moldova”, a scris Natalia Bejan.

Aceasta a ocupat funcția de directoare executivă la „Startup Moldova”.

Urmează o perioadă de tranziție, în care mă voi asigura că predau Startup Moldova în cele mai competente mâini. Chiar în zilele ce urmează va fi deschis concursul public pentru poziția de director executiv. Iar eu deja mă bucur pentru oricine va fi selectat pentru mandatul interesant și echipa puternică pe care o va prelua de la mine”, a conchis Natalia Bejan.

Funcția de director al Agenției de Investiții a rămas vacantă în luna martie curent, după ce fostul șef, Marin Ciobanu, a demisionat. 

Sursă foto: Dumitru Alaiba/ Facebook