Principală  —  Ştiri  —  Social   —   O mașină dată în căutare…

O mașină dată în căutare prin INTERPOL de autoritățile belgiene, oprită la trecerea frontierei de stat

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Un moldovean a rămas fără mașină, după ce la trecerea frontierei de stat polițiștii au descoperit că automobilul acestuia este dat în urmărire internațională de către autoritățile belgiene. Cazul a avut loc pe data de 5 ianuarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni.

Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, vineri seara, în jurul orei de 21:40, pe pista de control s-a prezentat un locuitor al mun. Ungheni, în vârstă de 42 de ani, care conducea un Peugeot Partner, înmatriculat în Belgia și fabricat în anul 2021. La verificarea documentelor și procesarea informației în baza de date INTERPOL, polițiștii de frontieră au depistat că mașina figurează ca fiind căutată de belgieni.

Ungheneanul bănuiește că motivul pentru care automobilul a fost dat în căutare este faptul că i-au expirat documentele belgiene, iar, drept consecință, vânzătorul ar fi crezut că acesta nu va mai achita pentru mașină.

„Până la elucidarea circumstanțelor pe caz, mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul SPF Sculeni”, se menționează în comunicat.