Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Noi detalii în cazul accidentului…

Noi detalii în cazul accidentului de pe traseul R-7: Mașina la volanul căreia se afla persoana care a decedat a fost furată

Foto: Poliția R. Moldova/Telegram

Polițiștii au venit cu noi detalii despre accidentul produs miercuri, 19 iulie, pe traseul R-7, în urma căruia o persoană a decedat. Oamenii legii au stabilit că Citroen-ul implicat în accident a fost furat.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 30 de ani, locuitor al satului Chetrosu, raionul Drochia, care conducea automobilul de marca Volkswagen, având ca pasager un tânăr de 25 de ani, ar fi observat automobilul de marca Citroen care se deplasa haotic din direcția sensului opus al carosabilului. 

Pentru a evita impactul, șoferul Volkswagen-ului ar fi virat brusc spre stânga, conform direcției de deplasare, însă în același moment conducătorul Citroen-ului ar fi îndreptat volanul spre dreapta sa, în rezultat autovehiculele tamponându-se frontal. 

Citroenul era condus de un bărbat de 38 de ani din Soroca și îl avea ca pasager pe un alt bărbat de 46 de ani. 

În urma accidentului rutier, pasagerul din Citroen a decedat la fața locului, iar celelalte trei persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Raional Drochia pentru îngrijiri medicale. 

„Menționăm că în cadrul cercetărilor s-a stabilit că automobilul Citroen ar fi fost răpit pe parcursul zilei de ieri de pe teritoriul unui SRL din satul Nicoreni, raionul Drochia”, scrie Poliția.

Polițiștii din Drochia întreprind toate acțiunile necesare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. 

Poliția R. Moldova a anunțat miercuri seara, 19 iulie, despre producerea unui accident rutier pe traseul R-7, în apropierea localității Chetrosu, raionul Drochia. În urma impactului, o persoană a decedat, iar altele trei au fost rănite.