Principală  —  Ştiri   —   Maia Sandu a fost testată…

Maia Sandu a fost testată pozitiv pentru COVID-19

sursa Facebook/Maia Sandu

Președinta Maia Sandu anunță luni, 26 august, că a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Aceasta nu va participa la evenimentele dedicate Zilei Independenței R. Moldova.

„Eu, din păcate, am luat Covid și nu voi putea participa la evenimentele publice de astăzi și de mâine. Eu mă simt bine, nu am alte simptome decât că sunt puțin mai obosită decât altă dată, dar pentru a nu crea riscuri pentru altă lume, voi sta izolată în următoarele câteva zile.

Vreau să vă rog și pe dumneavoastră să fiți atenți, Covidul nu a dispărut. Atunci când observați că aveți simptome, verificați, faceți teste, discutați cu medicul dumneavoastră. Eu vă urez sănătate, să aveți grijă de voi și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Maia Sandu într-un live pe Facebook, pe care l-a susținut din apartamentul său.

Numărul cazurilor de COVID-19 a crescut în capitală, potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, care anunță o creștere de peste 40%. În spitale sunt internate 87 de persoane, dintre care șapte în stare gravă.