Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   LIVE/ Ședința Consiliului Municipal Chișinău:…

LIVE Ședința Consiliului Municipal Chișinău: Primăria rămâne în continuare fără un buget municipal aprobat pentru 2024

Captură de ecran: privesc.eu

În cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău din 24 iulie urmează a fi audiat raportul pretorului sectorului Centru privind măsurile întreprinse pentru stoparea construcției ilegale de pe strada Testemițanu. Totodată, potrivit ordinii de zi, urmează a fi aprobat bugetul municipal Chișinău pentru anul 2024 în prima lectură.

UPDATE 16:30 Din cauza lipsei raportorilor la subiectul de pe ordinea de zi care se referă la Audierea responsabililor în legătură cu electrocutarea celor doi copii dintr-un parc din capitală, ședința a fost pusă pe pauză.

UPDATE 16:14 Punctele 4,5 și 6 de pe ordinea de zi au fost retrase.

UPDATE 16:04 Proiectul bugetului municipal Chișinău pentru anul 2024 nu a fost aprobat, după ce consilierii din partea „Partidul Acțiune și Solidaritate” (PAS) și „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”(PSRM) au decis să se abțină, iar Victor Chironda, consilierul din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, a votat împotrivă.

UPDATE 10:39 Primarii și primărițele din suburbii au ieșit la tribuna Consiliului Municipal, în contextul în care astăzi urmează să fie votat în prima lectură bugetul municipal pentru anul 2024.

Captură de ecran: privesc.eu