Principală  —  IMPORTANTE   —   În zilele de 21-24 mai…

În zilele de 21-24 mai va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală

Sursa: Primăria Chișinău

Primăria Municipiului Chișinău informează că, în zilele de 21-24 mai, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție în contextul vizitei oficiale în R. Moldova a circa 40 de delegații străine participante la cel de-al XIX-lea Congres al Curților Constituționale Europene, care vor vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova.

Prin urmare, în perioada: 21-24 mai 2024, între orele 08:00 – 18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Transportul public, va staționa sau va fi redirecționat la indicația polițiștilor, pe perioada deplasării coloanelor. La fel, din cauza staționărilor se pot înregistra abateri de la orarul stabilit. 

În acest context, poliția recomandă conducătorilor auto să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină maximă, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.